Stortingsrepresentanter krever terminal på Veidnes
Stortingsrepresentanter fra Nord-Norge ønsker terminal på Veidnes. (Illustrasjonsfoto)

Stortingsrepresentanter krever terminal på Veidnes

Se hvem som har skrevet under oppropet på Stortinget.
Olje – Sarnes
Raymond Elde
Publisert : 06.12.2018 09:33
Sist oppdatert : 06.12.2018 09:36

Alle stortingsrepresentanter fra Nord-Norge, bortsett fra SV, har skrevet under et opprop som krever terminal på Veidnes.

--Jeg har tro på at det blir en terminal på Veidnes. Det er bra at Nord-Norge står sammen om at det skal bygges en terminal. Mange ganger blir vi på finnmarksbenken for få. Derfor er det bra at vi har hele landsdelen bak oss, sier Marianne Haukland, Stortingsrepresentant for Finnmark Høyre.

--Vår plikt er å gi en tydelig melding om at det er store forventninger til at oljen skal på land i Finnmark og at Veidnes terminalen skal bygges. Vi mener det er en god løsning med tanke på miljø og gir mest mulig lokale ringvirkninger, heter det oppropet fra Nord-Norge på Stortinget.

Disse representantene har skrevet under oppropet

Runar Sjåstad (A), Cecilie Myrseth (A), Eirik Sivertsen (A), Bengt Rune Strifeldt (FrP), Kent Gudmundsen (H), Margunn Ebbesen (H), Ingalill Olsen (A), Per Willy Amundsen (FrP), Wilfred Nordlund (SP), Geir Iversen (SP) , Sandra Borch (SP), Hanne Dyveke Søttar (FrP), Marianne Haukland (H), Martin Henriksen (A), Åsunn Lyngedal (A), Johnny Finstad (H), Siv Mossleth (SP), Dagfinn Olsen (FrP).


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS