Spennende uke for Emil Sandberg
Emil Sandberg skal spille showkamp for Team Finnmark i Alta på lørdag, og turnering for Bodø/Glimt neste helg.

Spennende uke for Emil Sandberg

Kan Bodø/Glimt bli neste stopp for Emil Sandberg?
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.11.2018 18:41
Sist oppdatert : 09.11.2018 18:44

Turn-spiller Emil Sandberg går en spennende uke i møte. 

Den spennende uken starter med Team Finnmark. Sandberg er en av spillerne som har blitt plukket ut til showkampen mot Alta IF i Finnmarkshallen lørdag ettermiddag. 

Spillerne på Team Finnmark har blitt stemt fram av iFinnmark-lesere. I tillegg til Emil Sandberg har Aleksandar Spasic fra Porsanger blitt plukket ut til laget som skal møte Alta IF. 

I år var tredje året på rad spillere i 3. og 4. divisjon ble stemt fram til kamp mot Alta IF, et samarbeidsarrangement mellom iFinnmark og Alta IF. 

Glimt neste 
Neste helg skal Emil Sandberg spille turnering for akademilaget eller ett av satsingslagene til Bodø/Glimt. Det er Turns Vegard Sannes som har opprettet kontakt mellom Turn-spilleren og eliteserieklubben. 

--Jeg gleder meg veldig til turneringa. Det blir en morsom opplevelse, men også en fin anledning til å vise meg fram for en eliteserieklubb, sier Emil Sandberg til Radio Nordkapp. 

I sommer ble Sandberg flyttet fra skyggelandslaget til landslagstroppen for Norges gutter 15 på samlingen i Porsgrunn. Han var Indrefjord-spiller første del av sesongen, men tok overgang til moderklubben HT & IF og avsluttet fotballsesongen i 4. divisjon som Turn-spiller.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS