En hyllest til Bob Dylan
Her er noen av de som skal spille på konserten som er en hyllest til Bob Dylan på Perleporten Kulturhus førstkommende lørdag. Fra venstre: Geir Johansen, Jan Tore Larsjord, Bernth Harry Eliassen og Tor Gunnar Johansen.

En hyllest til Bob Dylan

Nordkapp-artister samler seg hos Perleporten Kulturhus på lørdag.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 08.11.2018 17:39

Førstkommende lørdag samles en rekke musikere fra Nordkapp til felles konsert på Perleporten Kulturhus for å hylle Bob Dylan.

Amerikanske Bob Dylan slo igjennom som plateartist tidlig på 1960-tallet med kjente sanger som Blowin`in the wind, Don`t think twice, The times they are-a-changing med flere.  

Initiativtaker
--Jeg ble inspirert til å ta initiativ til en hyllestkonsert for Bob Dylan etter at jeg deltok på konserten til minne om Leonard Cohen under Nordkappfestivalen i fjor sommer. Jeg tok kontakt med Tore og Birgit på Perleporten Kulturhus, og de viste umiddelbart interesse for å få istand en konsert som en hyllest til Bob Dylan, sier Bernth Harry Eliassen.

Stor interesse
Eliassen er født og oppvokst i Nordvågen, og bor nå i Kvinnherad i Hordaland.  
--Jeg har spilt musikk siden jeg var i tenårene, og også for meg har Bob Dylan vært en stor inspirasjonskilde. Jeg tok kontakt med musikere i Nordkapp som jeg kjenner, og alle viste stor interesse for å delta på en slik konsert.  Folk spiller i forskjellige settinger med hverandre, og flere av sangene spiller mange av oss ilag, sier Bernth Harry.

Noen av de som blir å høre lørdag: Geir Johansen, Jan Tore Larsjord, Bernth Harry Eliassen, Tor Gunnar Johansen, Tor Harald Pettersen, Knut Wagelid, Vegard Juliussen, Per-Inge Jensen, Rudolf Davidsen, Eli Johanne Mjellem, Stig Runar Andersen, Sigurd Sagen og Tore Fosse.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS