To nye assisterende ledere
Erle Hom-Varsi og Toni Elisabeth Håvardsrud, to nye assisterende ledere i fylkeskommunen. (Foto: Finnmark fylkeskommune)

To nye assisterende ledere

Finnmark fylkeskommune har presentert to nye assisterende ledere.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 31.10.2018 11:00

Erle Holm-Varsi og Toni Elisabeth Håvardsrud er ansatt som nye assisterende ledere i henholdsvis nærings- og norområdeavdelinga og opplæringsavdelinga.

Erle Holm-Varsi er ny assisterende nærings- og nordområdesjef. Hun er fra Andøya og har vært bosatt i Vadsø i 8 år. Hun har pedagogikk og en master i statsvitenskap, og har vært ansatt i Finnmark fylkeskommune siden 2010.cSom assisterende nærings- og nordområdesjef blir hun stedfortreder for næring- og nordområdesjefen. Ansvarsområder for oppfølging er plan og strategier, fiskeri, havbruk, landbruk, mineral, leverandørutvikling og næringsklynger.

Toni Elisabeth Håvardsrud er ny assisterende opplæringssjef. Hun blir stedfortreder for opplæringssjefen. Sammen med opplæringssjefen får hun ansvar for oppfølging av økonomi/budsjettarbeid for sektoren, strategisk utviklingsarbeid for opplæring i Finnmark og Planarbeid som Regional plan for kompetanse og Den gode Finnmarkskolen.

Toni Elisabeth Håvardsrud er fra Vadsø og har et stort engasjement for å arbeide med opplæring i Finnmark. Hun har jobbet med barn og ungdom hele sitt yrkesliv. Håvardsrud sier selv at målet er at flere ungdommer og voksne skal fullføre videregående opplæring, slik at de kan få seg en utdanning og en god jobb. Håvardsrud er utdannet adjunkt og har en master i ledelse. Hun har arbeidet i skolen i 17 år som lærer og leder, og har de siste 4 siste årene jobbet som seksjonssjef for inntak og formidling i Finnmark fylkeskommune.   

Erle Hom-Varsi og Toni Elisabeth Håvardsrud sier ifølge en pressemelding, at de vil være lyttende og ydmyk i forhold til utfordringer, oppgavene og organisasjonen.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS