Har Kristina Hansen som forbilde
Fra venstre: Guro Vollan Nilsen og Silje Vollan Nilsen i Nordkapp AUF.

Har Kristina Hansen som forbilde

Nordkapp AUF ønsker mange kvinner på valglistene til kommunevalget.
Valg 2019
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.10.2018 11:00

Silje Vollan Nilsen og Guro Vollan Nilsen i Nordkapp AUF, har ordfører Kristina Hansen som et forbilde. 

--Forrige uke annonserte ordfører Kristina Hansen at hun ikke vil stille som ordførerkandidat neste periode. Med dette mister vi en sterk kvinne med bein i nesa til å styre kommunen. Som første kvinnelige ordfører i Nordkapp kommune er Kristina et stort forbilde for oss som ønsker å fortsette i politikken, har Silje Vollan Nilsen og Guro Vollan Nilsen skrevet i et leserinnlegg publisert i Radio Nordkapps portal

Silje og Guro mener det er det altfor få kvinner som står på listene til kommunevalget, og spør om hva som er årsaken til dette? 
-- Vi har utallige dyktige kvinner i kommunen som absolutt burde bevegd seg inn i kommunepolitikken. Flere kvinner har lavere tro på seg selv og tenker at de ikke har kompetanse til å gjøre en god nok jobb, og dette er et problem i dagens samfunn. Likestillingen har dessverre ikke kommet så langt som vi liker å tro, når langt flere menn har makt i samfunnet og sitter i maktposisjoner, men likevel utgjør bare halvparten av befolkningen, har AUFerne skrevet i leserinnlegget. 

Silje Vollan Nilsen og Guro Vollan Nilsen utfordrer kvinner i Nordkapp: push dine egne grenser, tør å innrømme at du er mer enn god nok til å stille på valglista! Om du kjenner noen som kunne gjort en bra jobb: spør er oppfordringen fra Nordkapp AUF. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS