Stine Akselsen gir seg med lokalpolitikk
Stine Akselsen tar ikke gjenvalg som ordfører i Lebesby. (Arkivfoto)

Stine Akselsen gir seg med lokalpolitikk

Lebesby kommune får ny ordfører høsten 2019.
Valg 2019
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.10.2018 17:53
Sist oppdatert : 09.10.2018 17:55

Stine Akselsen (Ap), ordfører i Lebesby, har gitt nominasjonskomiteen beskjed om at hun takker nei til gjenvalg ved kommunevalget i september 2019. 

--Å være med i lokalpolitikken er til dels krevende. Det blåser på toppene og det har vært motbakker. Men om du ikke tåler å snuble og føle på motvind, oppsøker du heller ikke toppen. Jeg har hver dag trivdes i rollen som ordfører for Lebesby kommune. En jobb som er både interessant, spennende, altoppslukende og til dels utfordrende, har Stine Akselsen skrevet på Facebook.com. 

--En kommune vil alltid preges av hvem som sitter i vervet som ordfører, derfor mener jeg personlig at man ikke bør ha et verv som dette for lenge. Til tross for at jeg er sikker på at mitt valg er helt riktig for både meg og kommunen, er det vemodig og litt trist å si nei til nominasjonskomiteen. Etter valget 2019 vil min tid i lokalpolitikken være over for denne gang, jeg er klar for en ny type jobb og nye utfordringer, ifølge Facebook-innlegget. 

Stine Akselsen legger til at det er ett år igjen til valget, og hun gleder seg til innspurten som ordfører i Lebesby kommune.

Når valgperioden er over i 2019 har Akselsen vært 20 år i kommunestyret og 16 år i formannskapet. Hun var varaordfører i seks år og ordfører i ti år. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS