Snakket om dommeren etter kampen
Turn-trener Ole Dyrstad. (Arkivfoto)

Snakket om dommeren etter kampen

Turn var svært misfornøyd med dommeren i kampen mot Bossekop i Alta, og mye av samtalen etter kampen dreide seg om dommeren.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 06.10.2018 15:34
Sist oppdatert : 06.10.2018 15:38

Til tross for at Turn er under streken i 4. divisjon og med maksimal uflaks er en 5. divisjonsklubb i 2019, dreide mye av samtalen lørdag ettermiddag seg om dommeren som dømte kampen mellom Bossekop og Turn. 

Turn-trener Ole Dyrstad fortalte både dommeren og media etter kampen, at han synes dommeren dømte dårlig. Dyrstad mener dommeren ødela kampen mellom Bossekop og Turn. 

Hjemmelaget Bossekop vant 4-2. Pauseresultatet var 1-0. Det var Stig Magne Johansen Sivertsen og Odd-Bjørnar Nilsen som skåret Turn-målene. 

--Vi gikk ut og ville vinne kampen. Da Bossekop tok ledelsen 2-0 ble det tungt, sier Dyrstad til Radio Nordkapp. 

Nedrykk? 
Dyrstad vil ikke spekulere om Turn rykker ned til 5. divisjon på grunn av 10. plassen i avdelingen. Nordlys slo Kautokeino 3-0 og klatret forbi Turn på tabellen. 
--Om vi rykker ned er ikke opp til oss. Jeg vil ikke tenke på det akkurat nå, sier Dyrstad som i forkant av sesongen tippet det ble en tøff sesong for Turn. 

Norild rykker opp til Norsk Tipping-ligaen. I toppkampen mellom de to beste lagene, Porsanger og Norild, ble sluttresultatet 3-3 i Lakselv. 

Tabellen etter siste serierunde i 4. divisjon, på fotball.no


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS