Finnmark-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe
Rosa belysning ga god stemning i bilvasken på Forus i Stavanger i fjor. (Foto: Circle K Forus)

Finnmark-stasjoner kjemper om å samle inn mest til Rosa Sløyfe

Circle K-stasjonene i Finnmark samler inn bra med penger til Rosa Sløyfe-aksjonen.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 01.10.2018 19:30

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Finnmark samlet inn nesten 200 000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. I oktober går aksjonen av stabelen for sjuende gang.

I fjor var det Circle K Hesseng som samlet inn mest penger til Rosa Sløyfe-aksjonen i Finnmark. Året før gikk Circle K Vadsø til topps. Kampen om å komme på innsamlingstoppen er tøff i Finnmark, selv om norgessjef Christoffer Sundby understreker at det er en vennskapelig konkurranse.

--Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Finnmark og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier Sundby, ifølge Pressenytt. 

Sundby forteller at Rosa Sløyfe-aksjonen også gir stasjonsmedarbeiderne mulighet til å la kreativiteten blomstre. Tidligere år har stasjonene vært dekorert med alt fra rosa belysning og ballonger til BH-er og rosalakkerte sykler.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS