Det var spennende lenge og Turn tok ledelsen

Bjørn Magne Solvik
Publisert : 25.09.2018 21:20
Sist oppdatert : 25.09.2018 21:29

Tirsdag kveld var det 4. divisjonskamp i Lakselv mellom Porsanger og Turn.

Hjemmelaget vant 3-1, og stillingen til pause var 0-0. Det var Turns Emil Sandberg som skåret det første målet etter 53 minutt.

Porsanger fikk tre nettkjenninger og det første kom kun et par minutt etter at Sandberg ga Turn ledelsen. Det var Tobias Borch, Adrian Olsen og Nikolai Fiskergård som skåret Porsanger-målene.

Dermed har Porsanger tatt tre viktige poeng i opprykks-dramaet, og ligger nå kun to poeng bak Norild som leder serien.

Turn-trener Ole Dyrstad var skuffet etter kampen.
--Guttene spiller en god kamp og gjorde det vi var enige om, men vi fikk mange dommeravgjørelser mot oss. Ingen av oss skjønte noe av straffesparket som endte med utligning 1-1, sier Ole Dyrstad til Radio Nordkapp.

Dyrstad forteller at det ble tungt den siste delen av kampen, fra Porsanger fikk sitt første mål til dommeren blåste sluttsignalet.

Turns neste kamp er mot Indrefjord på Honningsvåg stadion på lørdag, mens Porsanger har bortekamp på Tverrelvdalen.