Bjørn Magne Solvik
Publisert : 17.09.2018 16:00
Sist oppdatert : 17.09.2018 20:04

Turns gutter 15 vant to seriekamper, kamper spilt på torsdag og lørdag.

I bortekampen mot Alta 2 på torsdag ble resultatet 4-7. Pauseresultatet var 2-2. Henrik B. Olsen og Emil Sandberg skåret to mål hver for Turn. Abdiraman Osman og Elias F. Høyen skåret ett mål hver, pluss et selvmål.

--En merkelig kamp som til tider på grunn av resultatet minnet litt om en håndballkamp. Kampen ble spilt i dårlig flomlys, noe som ble utfordrende for spillerne og dommeren. Det sier Turn-trener Stig Erling Kristiansen.

På lørdag ble det Turn-seier i kampen mot Kautokeino på Honningsvåg stadion. Sluttresultatet ble 2-1. Pauseresultatet var 2-0. Det var Brede Pettersen som skåret Turn-målene.

--I årets siste hjemmekamp ble kampen preget av at dette var den tredje kampen på én uke for Turn. Brede Pettersen sørget for ledelse ved pause ved to skåringer på langskudd, i tillegg hadde vi et skudd i tverrliggeren, sier Kristiansen.

Turn-treneren forteller at tempoet falt etter pause, og Kautokeino reduserte drøyt fem minutt før slutt.

Siste seriekamp for Turn er bortekamp mot Tverrelvdalen fredag 21. september.