På jakt etter dekningshull
Dekningsdirektøren i Telenor Norge legger nå ut på sin årlige tur for å sjekke Telenors mobilnett i hele landet. Selv om kvaliteten på nettet er god, skal jevnlig oppgradering fortsatt skje hele tiden. Da sikrer Telenor at kundene får de beste mobilopplevelser. (Foto Telenor)

På jakt etter dekningshull

Bjørn Amundsen besøker Nordkapp igjen på den årlige turen Norge på langs.
Mobiltelefon
Raymond Elde
Publisert : 16.09.2018 21:45

Dekningsdirektøren i Telenor Norge legger nå ut på sin årlige tur for å sjekke Telenors mobilnett i hele landet. Selv om kvaliteten på nettet er god, skal jevnlig oppgradering fortsatt skje hele tiden. Da sikrer Telenor at kundene får de beste mobilopplevelser.

2. oktober regner han med å være på Nordkapp.

Bjørn Amundsen gjør seg klar for 10.000 km i bilen Norge på langs. For 24. året på rad legger dekningsdirektøren i Telenor Norge ut på tur for å sjekke mobilnettet. Han starter i Råde i Østfold og ender i Vardø øst i Finnmark. Da er han bare halvveis, for han skal hjem igjen også.

--Jeg bruker å si at en ikke kan bygge mobilnett fra hovedkontoret på Fornebu. Det er når jeg er ute i felt og treffer brukerne jeg får det store bildet av hvordan nettet må være, sier Amundsen, ifølge mynewsdesk.com






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS