Strifeldt inn i Næringskomiteen
Bengt Rune Strifeldt besøkte Honningsvåg, Kamøyvær og Nordkapp 4. og 5. september i år da transportkomitéen var på besøk.

Strifeldt inn i Næringskomiteen

Ny komité på Stortinget for Bengt Rune Strifeldt, representant for Finnmark FrP.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 13.09.2018 11:00

Bengt Rune Strifeldt, stortingsrepresentant for FrP, bytter komité og går fra Transport- og kommunikasjonskomiteen til Næringskomiteen på Stortinget, melder Altaposten.

Byttet kommer etter at Bård Hoksrud og Kjell-Børge Freiberg sin overgang til regjeringen og deres vararepresentanter inntreden i FrPs stortingsgruppe. 

--Jeg har trivdes veldig godt i transportkomiteen, men jeg føler at jeg kan fremme Finnmarks sak enda sterkere i næringskomiteen og da Stortingsgruppen nå foretok en liten rokade så ønsket jeg et skifte, sier Strifeldt i en pressemelding.

Strifeldt mener Finnmark er et av fylkene med størst potensial på dette feltet.

--Næringsutvikling er noe av det viktigste for Finnmark og her har vi store muligheter. Fiskeri, gruvedrift og mineraler og selvsagt turisme er områdene som kan skape vekst, utvikling og store inntekter for fylket vårt. Samtidig har vi også de store mulighetene innen olje og gass i Barentshavet. Jeg vil holde Finnmark høyt fremme i min nye komite, sier Strifeldt.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS