Filmfestivalen 2018
Nordting i rådhussalen 2017 og vi ser Johan Anders Bær. I år har filmfestivalen flyttet Nordting til kinoen for å få plass til flere tilskuere.

Filmfestivalen 2018

Det blir filmer og andre arrangement i Honningsvåg de neste dagene.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 11.09.2018 17:28

Nå blir de siste forberedelsene til Nordkapp Filmfestival gjort, en festival som åpner på torsdag. 

--Vi starter opp allerede onsdag kveld med kunstutstilling og filmquiz ved Perleporten Kulturhus. Torsdag viser vi Knut Erik Jensens film «Morgen», men i tillegg til selve filmen blir det en flott ramme rundt med musikk og intervju. Det sier festivalsjef Edelh Ingebrigtsen til Radio Nordkapp.

--Jeg føler billettsalget går bra og jeg tror at flere av arrangementene kan bli utsolgt. Det gjelder å være tidlig ute for å sikre seg billetter. Vi har også festivalteltet tilbake, noe som skal skape ekstra festivalstemning, sier Ingebrigtsen. 

Fredag blir det kulinarisk film med servering på Havly etterpå. Lørdag blir det Luke Eliot-konsert ved Perleporten Kulturhus. Søndag blir det Nordting i kinosalen. 

--Det at vi kan vise film i en ny og moderne kino vil gi festivalen et ekstra løft. Samtidig gjør det dagene lettere for oss som jobber med festivalen, sier Ingebrigtsen. 

Ingebrigtsen garanterer at det er film for alle i løpet av festivalen. 
--Jeg garanterer at jeg skal klare å finne en film du liker, så variert er programmet. Klarer jeg det ikke, skal du få pengene igjen. Det sier festivalsjef Edelh Ingebrigtsen. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS