Årsbeste og seier til Turns gutter 15
Seier til Turn på hjemmebane, en kamp spilt søndag formiddag.

Årsbeste og seier til Turns gutter 15

En god Turn-kamp endte med tre poeng.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.09.2018 21:59

Søndag tok Turns gutter 15 imot Bjørnevatn på Honningsvåg stadion. 

Honningsvåg – Bjørnevatn 3-2 (1-1)
Dommer: Tom Ørjan Vian
Tilskuere: ca. 50
Mål: 
0-1 2. min. Jonas Arvola
1-1 19. min. Henrik B. Olsen
1-2 50. min. Birk Malinen
2-2 75. min. Daniel Lindholm-Andersen
3-2 79. min. Abdiraman Osman

Laget fra Øst-Finnmark er ett av de beste lagene i avdelingen. Turn var fast bestemt på at poengene skulle ligge igjen på Magerøya etter kampen. 

--Kampen åpnet på verst tenkelig måte med et tilbakespill som ble snappet opp og sendte Bjørnevatn i ledelsen etter kun tre minutt, sier Turn-trener Stig Erling Kristiansen til Radio Nordkapp. 

Til tross for en uheldig start på kampen ga ikke Turn opp, og tok etter hvert over banespillet og produserte mange sjanser. Etter 19 minutt får Henrik B. Olsen kontroll på ballen i straffefeltet og setter den sikkert til side for keeperen. Turn holder trykket oppe resten av omgangen og burde ledet til pause. 

--Andre omgang var mer jevnspilt enn den første omgangen. Som i første omgang var det nok en gang Bjørnevatn som tok føringen, men vi maler på videre og fem minutt før slutt var Daniel Lindholm-Andersen våkent fremme på en retur fra keeperen og setter inn utligningen, sier Kristiansen. 

Turn spiller seg frem til flere cornere på slutten av kampen og én a disse ble headet i mål av Abdiraman Osman. Det ble seiersmålet ett minutt før full tid. 

--Laginnsatsen var årsbeste og det ga endelig seier, sier Kristiansen. 

Turns gutter 15 har tre kamper igjen av årets serie. Neste kamp er borte mot Alta torsdag 13. september. Neste hjemmekamp er mot Kautokeino lørdag 15. september.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS