Avtale om Ildskogmoen industriområde
Porsanger-ordfører Aina Borch og FeFo-direktør Jan Olli. (Foto: Robert Greiner, FeFo)

Avtale om Ildskogmoen industriområde

Avtale mellom FeFo og Porsanger kommune.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.09.2018 05:20

FeFo og Porsanger kommune har signert disposisjonsavtale om Ildskogmoen industriområde i Lakselv.

--Denne avtalen sikrer forutsigbarhet for Porsanger kommune og ivaretar FeFos behov for langsiktighet.  Vi er veldig glade for avtalen, sier Jan Olli, direktør i FeFo, i en pressemelding. 

Avtalen omfatter et areal på cirka 77 dekar og gir Porsanger kommune rett til å utvikle og tilrettelegge næringsareal i henhold til offentlig godkjente planer, herunder også etablering av infrastruktur (vei, vann, avløp, strøm, fiber m.v.) etter kommunens arealplaner.

I avtalen skal Porsanger kommune selv foreta tildeling av tomter til nye aktører innenfor avtaleområdet, og FeFo skal inngå festeavtale med den som blir tildelt tomt. Kommunen skal ikke forestå utbygging av området med bebyggelse, det skal den som er tildelt tomt og har inngått festekontrakt med FeFo stå for selv.

--Vi ønsker å forsterke Lakselv som logistikknav. Da trenger vi industriområder. Derfor er jeg veldig fornøyd med at vi har fått en disposisjonsavtale som sikrer oss langsiktighet og gjør at vi kan gå i gang med arbeidet, sier Porsanger-ordfører Aina Borch. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS