Stolte over det nye hovedkontoret
Mariell Frantzen, Kate Persen, Jan Henrik Hætta, Anne Kristine Utsi, Kristin Hornset, Christina Bjørkli, Jan Olli og Einar J. Asbjørnsen er stolte over det nye hovedkontoret. Foto Eirik Palm, FeFo

Stolte over det nye hovedkontoret

Det nye hovedkontoret ble bygd seks millioner kroner under budsjett. 95 kroner av hver hundrelapp FeFo har brukt, har gått til lokale virksomheter.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 05.09.2018 01:30

--Vi er veldig fornøyd med å holde budsjettet med god margin. Og ekstra hyggelig er det at mesteparten av oppdragene og pengene havnet hos lokale bedrifter, sier direktør Jan Olli.
Han er ute og inspisrerer de nye skiltene som nettopp har kommet opp på veggene i Lakselv. Bygget ble i august tatt i bruk, som planlagt, og i september skjer den endelige overleveringen. Da har det gått litt over ett år siden entreprenøren startet byggearbeidet på tomta.

I forkant av byggeprosjektet fastsatte styret en ramme på 48,2 millioner kroner. Når bygget nå står ferdig, er det brukt 42,1 millioner. I overkant av 95 prosent - omlag 40 millioner - har gått til ulike bedrifter i Finnmark.

Les hele saken på FeFo.no


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS