Ønsker Arctic Race velkommen tilbake
Kristina Hansen i Sjøgata under folkefesten, sykkel er av tre og en gave fra en som syklet fra Hellas til Nordkapp.

Ønsker Arctic Race velkommen tilbake

Folkefesten viser at det var riktig å bevilge penger til Arctic Race of Norway mener ordføreren.
Arctic Race of Norway
Raymond Elde
Publisert : 30.08.2018 05:30

--Det er gjort varige investeringer blant annet på infrastrukturen i Nordkapp som blir stående etter sykkelrittet. Telenor har bygd ut 4G langs Sarnesfjorden og basestasjonene i Honningsvåg er forsterket for å kunne ta økt trafikk, sier ordfører i Nordkapp, Kristina Hansen (Arbeiderpartiet) til Radio Nordkapp.

--Lokale foreninger har fått store ekstrainntekter under Arctic Race of Norway. I tillegg rapporter handelsstanden om økt omsetning, sier Hansen.

--Arctic Race of Norway er en enorm markedsføring av Norge og Nord-Norge. For idretten og reiselivsnæringen ville det være unaturlig at vi skulle takke nei når vi blir spurt om å være vertskap for et internasjonalt sykkelritt. Når de spør neste gang om å komme til Nordkapp så vil jeg ønske dem velkommen, sier Hansen.

--Nordkapp kommunestyre bevilget 362 000 kroner til prosjektet. Sponsorer har også gjort bevilget slik at totalramme for prosjektet ble kr 587 000.

Regnskapet kommer til å vise at mesteparten av disse pengene har gått til lokalt næringsliv og lokale frivillige foreninger som betaling for varer og tjenester, bl.a. som løypevakter og til bevertning.
362 000 tilsvarer ca 0,1 % av brutto ramma i kommunebudsjettet, skriver Hansen i leserinnlegget.

Her kan du lese her innlegget

 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS