Nord-Norge leverte for 3,7 milliarder
Nord-Norge hjørnet, ONS 2018, oljemessa i Stavanger, fylkesordfører i Finnmark nærmest med ryggen til, hvor tallene ble lagt fram

Nord-Norge leverte for 3,7 milliarder

--Våre medlemsbedrifter i nord viser muskler, og er godt rustet for framtidige oppdrag. Industrien i nord vokser igjen, til tross for tøff konkurranse i et krevende globalt marked. Det sier en optimistisk direktør i Petro Arctic, Kjell Giæver, etter at årets Levert-undersøkelse tirsdag ble presentert av Kunnskapsparken Bodø. Den viser en samlet omsetning på 3,7 milliarder fra Nord-Norge i 2017.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 30.08.2018 21:40

Finnmark jubler over rekordleveranser på over 2 milliarder kroner. Hammerfest har nå etablert seg som et internasjonalt petroleumscluster for Barentshavet. Det er også svært gledelig at Levert-undersøkelsen fra Kunnskapsparken Bodø viser at kompetansen i bedriftene i nord øker. Flere ansatte har høyere utdanning, og antallet ufaglærte har gått ned.

Fylkesordfører Ragnhild Vassvik er svært fornøyd med resultatene for Finnmark og rekordstore leveranser fra Finnmarks bedrifter til olje og gassindustrien i nord.

- Dette er gledelig, Finnmark fylkeskommune har vært helt tydelig på at det må skapes ringvirkninger av olje og gassaktivitet i nord. Levertrapporten 2018 er godt nytt for landets nordligste fylke, avslutter Vassvik.






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS