Nå kan du betale med jaktkortet med Vipps

Nå kan du betale med jaktkortet med Vipps

Nå kan du betale med Vipps. FeFo gjør det enda enklere for brukerne.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 21.08.2018 01:24

--Vi ønsker å gjøre kjøp av jakt- og fiskekort så enkelt som mulig for våre brukere, sier Einar J. Asbjørnsen, leder for utmarksavdelingen i FeFo.

Godt mottatt
FeFo har de siste to årene arbeidet målrettet med forenkling av tjenestene overfor brukerne. Innføringen av nye betalingsløsninger er en del av dette arbeidet, og etter en testperiode i sommer ble Vipps 10. august lansert som betalingsløsning ved kjøp av jaktkort, fiskekort og vedteig på Finnmarkseiendommen.

Vipps har blitt stadig vanligere blant nordmenn, og løsningen er også godt mottatt blant våre brukere. På et tidspunkt første dagen, var hele ni av de ti siste kjøpene gjort med nettopp denne betalingsløsningen.

- I dag kan alle som ønsker å kjøpe jaktkort, fiskekort eller løse vedteig på Fnnmarkseiendommen betale med Vipps eller faktura, i tillegg til kredittkort.
FeFo skal være fremst på ressursforvaltning i Norge, og vi vil fortsette å gjøre tilpasninger av kortsalget, som gir våre brukere en bedre opplevelse ved kjøp av jakt og fiskekort, og ved aktivering og fangstrapportering, sier Asbjørnsen.

(pressemelding FeFo)






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS