Finnmark AUF deltar på sommerleiren
Bilde fra fjorårets sommerleir. Fra venstre: Espen Amundsen, organisatorisk nestleder i AUF i Finnmark, Silje Vollan Nilsen, fylkesleder i AUF i Finnmark, Guro Vollan Nilsen, tidligere fylkesleder i AUF i Finnmark og Sondre Schlottmann Lisø, tidligere organisatorisk nestleder i fylkeslaget. (Foto. Finnmark AUF)

Finnmark AUF deltar på sommerleiren

Ungdommer fra Finnmark gleder seg til sommerleiren på Utøya.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 31.07.2018 11:00

De første dagene av august blir AUFs sommerleir arrangert på Utøya. 

--I år er vi en gjeng på over 20 medlem som reiser for å delta på leiren, og vi gleder oss til politiske diskusjoner, nye bekjentskaper og tøffe dueller på fotball- og volleyballbanen. Det sier fylkesleder Silje Vollan Nilsen i en pressemelding. 

Årets sommerleir går av stabelen fra onsdag 1. til søndag 5.august. Tema for årets leir er «Utøya – din egen øy». Denne sommerleiren skal AUF se tilbake på historien og fremover mot de nye kampene for frihet, likhet og solidaritet. Under årets sommerleir får AUF besøk fra både Jonas Gahr Støre, Anniken Huitfeldt, Julie Bergan, Kajander, LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og Peder Kjøs. 

--Programmet er veldig bra i år. Det blir mange spennende, morsomme og interessante taler, innledninger og politiske og praktiske verksteder alle dagene, så jeg tror ikke vi kommer til å kjede oss ett sekund i løpet av sommerleiren, sier Vollan Nilsen.

Flere av medlemmene som skal være med på AUF-leiren får sitt første møte med «sommerens vakreste eventyr» i år, ifølge Vollan Nilsen. 

--Det er nok mange som har sommerfugler i magen når de tenker på hvordan det kommer til å bli å være en del av Norges største og viktigste politiske verksted, treffe AUFere fra hele landet og folk fra de internasjonale søsterorganisasjonene våre og få mange nye venner. Og selvfølgelig ta hjem pokalen i både fotball- og volleyballturneringen i år, sier Vollan Nilsen.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS