Informerer gjester om parkering
Fra høyre: Raymond Elde (Radio Nordkapp), Hans Paul Hansen (Scandic), Vera Iversen (Nordkapp kommune) Runar Elde (Nordkapp lensmannskontor)

Informerer gjester om parkering

Hans Paul Hansen mener kommunen bør skrive ut parkeringsbøter også på kveldstid.
Samferdsel
Raymond Elde
Publisert : 25.07.2018 17:33

Minst to ganger i døgnet er det bussparkeringskaos utenfor Scandic Honningsvåg. 

--Våre ansatte har ikke myndighet til å bortvise eller gi bøter til de bussene som står ulovlig parkert. Alle våre kunder får informasjon om det finnes en offentlig bussparkering på nedsiden av hotellet, sier Hans Paul Hansen ved Scandic på Magerøya til Radio Nordkapp.

--Jeg tror kommunen må skrive ut parkeringsbøter på kveldstid. Da vil «jungeltelegrafen» gå blant sjåførene og det blir bedre. Det er noen få gjengangere som parkerer ulovlig. De fleste er lovlydige, sier Hansen. 

Nordkapp kommune skal snart rullere sentrumsplanen. Det er håp om at det blir funnet nytt område til bussparkering, i tillegg til området som er i Fiskerihavna i dag. 

--På grunn av den økende cruisetrafikken, vil det ikke være plass til alle bussene fra hurtigruten, cruiseskip og busser fra hotellene i fiskerihavna. Det sier Hans Paul Hansen. 

Debatt 
På lydinnslaget er det bussparkeringsdebatt mellom Hans Paul Hansen fra Scandic, Vera Iversen, teknisk sjef i Nordkapp, og politiførstebetjent Runar Elde. 

Debatten er på ti minutt. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS