Foreligger fem anmeldelser etter Midnattsrocken
To voldtektssaker etter Midnattsrocken i Porsanger. (Illustrasjonsfoto)

Foreligger fem anmeldelser etter Midnattsrocken

Selv om det ble noen anmeldelser etter Midnattsrocken, synes politiet at de aller fleste av festivaldeltakerne har oppført seg fint.
Midnattsrocken
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.07.2018 13:22

Det foreligger fem anmeldelser etter Midnattsrocken, to av anmeldelsene er voldtektssaker. 

--Vi har hatt noen henvendelser, men ikke så mange med tanke på antall personer som har vært på festivalen. Publikum oppførte seg bra og det ble opprettet få straffesaker i forbindelse med Midnattsrocken, sier politioverbetjent Siri Ulverud til Radio Nordkapp. 

I begge voldtektssakene har siktede vært pågrepet og avhørt. De ble løslatt etter avhør. Fornærmede er også avhørt i begge saker, samt at politiet har sikret spor. 
--Det gjenstår noen vitneavhør i sakene og derfor ønsker vi ikke å si noe mer om disse to sakene utover dette, sier Ulverud.

Det har vært noe fyll og bråk, men ikke mer enn normalt. Fire, fem personer ble bortvist fra området på Brennelvnesset. 

Førerkortbeslag 
Politioverbetjent Siri Ulverud er glad for at utrykningspolitiet var på vegen i Porsanger i helgen. Det ble gjort seks førerkortbeslag, hvor av tre var på grunn av høy fart og tre var promillekjøring. I tillegg ble det gitt forelegg til to sjåfører for lavpromille. Det vil si kjøring med 0.2-0,5 i promille. Bortimot 600 bilister ble kontrollert i løpet av dagene av utrykningspolitiet. 

Høydepunkt 
Ulverud gleder seg til Midnattsrocken 2019, ett av høydepunktene i Porsanger. 
--Vi som politi synes Midnattsrocken er et kjempeflott arrangement. Det er en fin opplevelse for de aller fleste, også for oss. Det sier politioverbetjent Siri Ulverud. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS