Verdensledende forskning i Finnmark?
Finnmark fylkeskommune vil ha flere deltakere i forskningsprogrammet fra Finnmark. (Illustrasjonsfoto)

Verdensledende forskning i Finnmark?

Et arrangement for Finnmark-aktører i Kirkenes i slutten av august.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 05.07.2018 05:36

Allerede i dag finnes det aktører i Finnmark som er med i verdens største forskningsprogram Horisont2020.  Nå kan alle med nye utviklingsideer melde seg på til et eget arrangement.

Med nettverket HorisontFinnmark ønsker Finnmark fylkeskommune og forskningsrådet å øke antall deltagere fra Finnmark i verdensledende forskningsprosjekter. Er ideen din ikke verdensklasse allerede? Da får du også hører om andre, enklere støttemuligheter for internasjonale prosjekter, for eksempel EU sitt Interreg-Nord program.

--Arrangementet er rettet mot alle med en ide eller et behov hvor forskning, utvikling og innovasjon kan være en del av løsningen. Uansett om du er fra en bedrift, akademia, det offentlige eller et forskningsinstitutt, så ønsker vi å diskutere med deg. Det skjer 29. august i Kirkenes, ifølge en pressemelding fra Finnmark fylkeskommune. 

HorisontFinnmark er et nettverk av Finnmark fylkeskommune, Innovasjon Norge og UiT som finansieres av forskningsrådet. Målet er å øke kunnskap om Horisont2020, verdens største forskningsprogram, og øke antall deltagere fra Finnmark i Horisont2020 sine forskningsprosjekt. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS