Renate fra Alta ble supertalent etter 15 år på stasjon
Renate Alphous (40) har jobbet seg opp i Circle K Norge, og har nettopp fullført selskapets krevende talentutdanning. (Foto: Kilian Munch)

Renate fra Alta ble supertalent etter 15 år på stasjon

Renate Alphous er daglig leder ved Circle K Alta.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 04.07.2018 23:30

Renate Alphous (40) begynte som tilkallingsvikar og jobbet seg oppover i gradene i Circle K Norge. Nå ha hun nettopp fullført selskapets krevende talentprogram.

--Talentutdannelsen har vært motiverende og engasjerende. Jeg har lært hvordan jeg kan bruke mine sterke sider og utvikle mine svake sider. I tillegg har jeg fått venner for livet og et stort kontaktnett jeg kan trekke på, sier Alphous, ifølge Pressenytt. 
 
I dag er hun daglig leder på Circle K Alta, men karrieren begynte som tilkallingsvikar på daværende Statoil Skibotn, som nå heter Circle K Skibotn. Her jobbet hun seg oppover i gradene, og etter hvert ble hun nestkommanderende på stasjonen. Så ble hun håndplukket til Circle K Norges talentprogram.

--Det var daværende distriktsalgssjef Stig Aksel Johansen som anbefalte meg å søke, og det var veldig gøy å bli tatt opp. I fjor, da jeg var ferdig med første året av utdanningen, ble det utlyst stilling som daglig leder ved Circle K Alta. Både Stig Aksel og daglig leder på Skibotn, Geir Varvik, oppmuntret meg til søke, sier Alphous, som opprinnelig kommer fra Fagerfjell i Målselv kommune.
 
Hun tror talentprogrammet ble tungen på vektskålen for at hun nå driver stasjonen i nordlysbyen.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS