Norway Cup
Raymond Elde
Publisert : 02.08.2016 23:43
Sist oppdatert : 02.08.2016 23:45

Guttelaget til Turn er klar for A-sluttspillet i Norway Cup, og spiller ny kamp onsdag morgen klokken 10:00.

Kampfakta: KIL/Hemne Fotball 2 - Honningsvåg 1-3 (1-1)
14 min 0-1 Heine Kurås Andersen (straffespark)
22 min 1-1 Magnus Alstad
32 min 1-2 Vegard Tuv Brattli
43 min 1-3 Micael Lindholm Andersen

Turn-guttene spilte en veldig god kamp. Guttene imponerte tv-kommentatorene, spesielt i første omgang. Store deler av omgangen før pause dominerte Turn kampen, selv om KIL/Hemne Fotball fikk et løft etter målet til Magnus Alstad.

2. omgang var jevnere spillermessig, selv om det var Turn som scoret de to målene som kom etter pause. Seieren betyr at Turn vant puljen, og er klar for sluttspillkamp onsdag morgen klokken 10:00.

Trener Børge Brattli legger ikke skjul på at han er fornøyd med kampen. Han sa til TV2 Sportskanalen, at var viktig med seier slik at det ble sluttspillkamp klokken 10:00 og ikke klokken 08:00 onsdag morgen.