Sommerkirke 2018
Det har vært arrangert Sommerkirke i Honningsvåg.

Sommerkirke 2018

Barn og ungdommer har vært med på Sommerkirke i Honningsvåg.
Kultur
Kjell-Bendik Pedersen
Publisert : 29.06.2018 13:43

Nordkapp menighet har denne uken arrangert Sommerkirka 2018, et tilbud for alle barn mellom 6 og 14 år.

Det har vært fem dager hvor barn og unge har lært om kirken, gud, bibelen og Jesus. Det har også vært mange andre spennende aktiviteter som blant annet yoga, forming, dans og musikk. 

Det har vært egne opplegg for de ulike aldersgruppene. Det hele blir avsluttet med fest for alle fredag kveld med utdeling av «vitnemål». 

Maria Dale Ljosland, sokneprest i Gamvik, forteller at hun hadde ansvaret for gudstjenestene denne uken. De startet og sluttet dagene med en liten samling i kirken. 

--Det er litt hektisk når man skal holde styr på 50 unger i alderen 6 til 14 år. Dette er jo egentlig videreutvikling av ferieklubben som Trine Jensen hadde tidligere år, sier sokneprest Onar Haugli til Radio Nordkapp.

--Det er flere ungdommer som har hatt en uke med sommerjobb sammen med oss og hjulpet til. Pluss at vi har to stykker som har kommer fra USA og har arrangert diverse aktiviteter i idrettshallen, sier Haugli. 

Vicky Krick forteller at dem ble spurt om de kunne bidra under Sommerkirka. Hun sa ja og tok datteren Olivia med seg til Honningsvåg. Hun forteller videre at været og vinden er imponerende, for der de kommer fra er det 25 grader celsius.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS