Åtte lag fra Tour de France til Finnmark
Thor Hushovd og Knut Eirik Dybdal på besøk i Nordkapp formannskap tidligere i måneden.

Åtte lag fra Tour de France til Finnmark

Lagene til Arctic Race of Norway er klare.
Arctic Race of Norway
Raymond Elde
Publisert : 27.06.2018 01:30

Åtte Tour de France-lag er plukket ut til årets utgave av Arctic Race of Norway som går 16.-19. august i Finnmark.

--Øst-Finnmark er den eneste regionen i Nord-Norge som så langt ikke har hatt besøk av Arctic Race of Norway, og vi gleder oss til å ta sykkelrittet helt til grensen mot Russland i anledning 25-årsjubileet til Barentssamarbeidet, sier daglig leder Knut-Eirik Dybdal i en pressemelding. 

Tittelforsvarer på plass
Dylan Teuns fra BMC Racing Team, kommer for å forsvare tittelen fra i fjor. BMC er ett av åtte Tour de France-lag som deltar i årets ritt. Det betyr at konkurransen om tittelen blir enda skarpere enn i 2017.

Astana, Dimension Data, Katusha-Alpecin og Direct Énergie avslutter alle sommersesongen i Nord-Norge. Wanty-Gobert har med seg Andrea Pasqualon, og Cofidis forventes å stille med spurtkanonen Nacer Bouhanni.

De øvrige 11 lagene har kvaliteter gode nok til å kjempe mot de mest kjente, både på deres spesialområder og om sammenlagtseieren. Disse er Sport Vlaanderen-Baloise, Vital Concept club, WB Aquaproject Veranclassic, Delko Marseille Provence KTM, Rally Cycling, Holowesko, CCC Sprandi Polkowice, Israel Cycling Academy, Team Coop, Joker Icporal Pro Cycling, UNO-X Norwegian Development Team and Team Corendon–Circus.

UNO-X stiller blant annet med Andreas Leknessund fra Tromsø som sist torsdag tok andreplassen i NM Tempo bare noen sekunder bak Edvald Boasson Hagen.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS