Har ansatt kretsansvarlig for trenerutvikling
Fra venstre: Roger Finjord og Lise Lotte Lund Martnes. (Foto: Finnmark Fotballkrets)

Har ansatt kretsansvarlig for trenerutvikling

Det blir igjen ei kvinne i fotballadministrasjonen til Finnmark Fotballkrets.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.06.2018 23:30

Lise Lotte Lund Martnes er ansatt i Finnmark Fotballkrets som kretsansvarlig for trenerutvikling. 

Finnmark Fotballkrets fikk inn hele 8 søkere til den nyopprettede stillingen som kretsansvarlig for trenerutvikling. Kretsstyret og Norges Fotballforbund melder at har fått tilbudet og takket ja til jobben. Stillingen er et engasjement for perioden fra 1. september 2019 til 30. juni 2021. 

Lise Lotte Lund Martnes (38) kommer fra Alta. 

--I utlysingen oppfordret vi kvinner til å søke. Dette også fordi vi fram til nå kun har vært mannlige ansatte i administrasjonen. Det er viktig å understreke at Lise Lotte er ansatt på grunn av hennes kvaliteter, ikke på grunn av kjønn, sier Roger Finjord, daglig leder i Finnmark Fotballkrets, i en pressemelding. 

--Jeg gleder meg til å jobbe i det utviklingsmiljøet som Finnmark Fotballkrets er kjent for. Det å få jobbe med utvikling av trenerkompetansen i Finnmark trigger meg veldig Trenerne har en svært viktig rolle, både som fagpersoner og medmennesker i miljøene i Finnmark. Vi trenger også flere mannlige og kvinnelige trenere inn i fotballen, som har interesse av å ta utdanning. Jeg ønsker at vi skal ha et godt trenersamarbeid i Finnmark. Jeg gleder meg til å være en del av det positive arbeidet og samholdet som er i finnmarksfotballen. Vi heier på hverandre, og er stolte over å være finnmarkinger, sier Lise Lotte Lund Martnes. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS