Brattli: -Sesongens beste omgang av Turn
Børge Brattli er veldig fornøyd med 1. omgangen mot Kautokeino. (Arkivfoto)

Bjørn Magne Solvik
Publisert : 23.06.2018 18:20
Sist oppdatert : 23.06.2018 18:24

Assistenttrener Børge Brattli er svært fornøyd etter at Turn tok tre viktige poeng i bunnstriden i bortekampen mot Kautokeino lørdag ettermiddag.

Sluttresultatet ble 1-4. Alle skåringene kom før pause. Det var Mathias Hansen, Vegard Tuv Brattli, Bjarte Klemo og Haakon Isaksen Grønlund som skåret Turn-målene.

Kautokeino avsluttet kampen med ti spillere på grunn av rødt kort.

--Det var årsbeste i 1. omgang. Vi var påskrudde hele omgangen og tok ballen fra Kautokeino kontinuerlig. Vi hadde en drøss av sjanser og det var spill mot ett mål. Utrolig bra av oss, sier Børge Brattli, assistenttrener i Turn som hadde laglederansvaret i bortekampen mot Kautokeino.

--I 2. omgang la vi oss lavere og vi gjorde noen bytter slik at vi fikk brukt spillere. Byttene ødela litt av samhandlingen, men vi spilte en god kamp, sier Brattli.

Trener Ole Dyrstad hadde gyldig fravær til kampen, og var svært fornøyd da han fikk vite sluttresultatet.
--Tre veldig viktige poeng, sier Dyrstad.

Turns neste kamp i 4. divisjon er søndag 1. juli borte mot Alta 2.