Nå ser spillerne og trenerne frem til Norway Cup.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 20.06.2018 16:00

Det ble tap i Karasjok for Turns gutter 15 mot Nordlys. Hjemmelaget vant 4-1 og stillingen ved pause var 1-1.

Kampen ble spilt mandag kveld på Niitoguolba gress.

2-1 49. min. Per Ivan Eira
3-1 79. min. Emil Helander (straffespark)
4-1 80. min  Per Ivan Eira

--Kampen ble flyttet fra kunstgress til en regntung og ujevn gressbane. Turn-spillerne ble aldri venn med underlaget og kampen ble preget av mange upresise pasninger og avklaringer fra begge lagene, sier Turn-trener Stig Erling Kristiansen til Radio Nordkapp.

Det ble, ifølge Kristiansen, en hektisk åpning på kampen. Nordlys tok ledelsen i en periode med flere hjørnespark. Turn utlignet like etterpå og lagene gikk til pause med 1-1.

--Andre omgang utartet seg på mange måter som den første omgangen. Nordlys tok tidlig ledelsen på en retur fra et frispark som ble satt i mål. Kampen var relativt jevnspilt, men to minutt før slutt fikk Nordlys et billig straffespark og da var kampen kjørt. Nordlys fikk nok ei skåring og kampen endte 4-1, sier Kristiansen.

Turn-trener mener det var en dårlig kamp der Nordlys var det minst dårlige laget.
Dette var den siste seriekampen for Turns gutter 15 før ferien. Det neste for guttene er årets happening, Norway Cup i Oslo i slutten av juli.