Bjørn Isachsen lanserer spenningsromanen Galàpagos
Bjørn Isachsen med sin første bok, en bok som blir presentert hos Perleporten Kulturhus onsdag kveld.

Bjørn Isachsen lanserer spenningsromanen Galàpagos

Bjørn Isachsen har planene klare for de neste bøkene, men først får befolkningen i Nordkapp høre om Galàpagos.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 19.06.2018 13:27

Bjørn Isachsen er forfatter fra Narvik med fortid på 16 år i Honningsvåg. Han skriver bøker innen genren spenningsroman/thriller og skal lansere debutroman Galàpagos hos Perleporten Kulturhus onsdag kveld. 

--Jeg lanserer spenningsromanen Galàpagos på Perleporten, krydret med litt bluespiano, har Isachsen skrevet i en e-post til Radio Nordkapp. 

Romanen følger fire ungdommers dramatiske oppvekst fra de er elleve år til de er godt voksne. Produksjon og smugling av cannabis fra Marokko til Rotterdam har en sentral plass i historien med bortføringen av en ung kvinnelig student fra Narvik til Rif-fjellene i Marokko som hovedplot. Malmtrafikken fra Rotterdam til Narvik er inspirasjonen til denne eventyrlige og spennende historien som er ren fiction.

Licentia forlag i Bodø har gitt ut romanen. 

Bjørn Isachsen har lang erfaring fra skriving av alt fra politiske utredninger og politiske taler til revytekster, viser og lyrikk. Han har gitt ut to CDer med egne nordnorske tekster og melodier. I tillegg er han en habil bluesmusiker og sentral i bluesmiljøet i Bodø. Han har vært svanger med debutromanen i over tjue år, før han tok skrittet fullt ut. Det skulle imidlertid vise seg at han var svanger med flere romaner.

Til høsten kommer hans andre roman, Kosakkdansen, som ikke har noen forbindelse med debutromanen. Hovedpersonene i de to første bøkene møtes imidlertid i bok nummer tre, Hotell Cuba, som kommer om et år. Bjørn Isachsen er nå halvveis i sin fjerde bok med arbeidstittelen Israel med samme persongalleri som de tre tidligere bøkene.






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS