Alfheim: Runar & Kristina har stått på for ilandføring til Veidnes
Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi. (Arkivfoto)

Alfheim: Runar & Kristina har stått på for ilandføring til Veidnes

Industri Energi er én av aktørene som ønsker terminal på Veidnes.
Olje – Sarnes
Raymond Elde
Publisert : 13.06.2018 13:33
Sist oppdatert : 13.06.2018 14:07

Frode Alfheim, forbundsleder i Industri Energi, mener at blant annet Nordkapp-ordføreren har stått på i forkant av vedtaket i Stortinget om Johan Castberg. 

--Det er svært gledelig at utbygging av Johan Castberg-feltet har blitt vedtatt og vi er spesielt glade for at stortingsflertallet støtter opp om det kravet vi har kjørt hele veien. Vi må skape størst mulig ringvirkninger for befolkningen i nord og legge til rette for terminal på Veidnes, sier Frode Alfheim til Radio Nordkapp. 

--Politiske vedtak kommer ikke av seg selv. Jeg vil gi ros til Kristina Hansen og Runar Sjåstad som aldri har gitt opp kampen om ilandføring. Vi i fagbevegelsen har støttet den jobben de og andre har gjort i denne saken, sier Alfheim. 
Industri Energi har hele veien vært en sterk tilhenger av prosjektet og kjempet for at det skal bli skapt arbeidsplasser og verdiskaping i nord.

--Det er en soleklar forutsetning at Castberg og olje og gass i nord, skal gi arbeidsplasser og verdiskapning lokalt. Der er Veidnes en viktig nøkkel. Industri Energi vil derfor fortsette å presse på for at terminalen blir bygget, sier Alfheim.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS