Turn-jentene vant i Hammerfest mot serielederen
Slitne, litt skadd, men utrolig glade etter kampen i Hammerfest mandag kveld.

Turn-jentene som blant annet tapte 10-0 i Alta i slutten av mai, slo serielederen i Hammerfest mandag kveld.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 11.06.2018 23:30

Det var en fornøyd Honningsvåg-gjeng som reiste fra Hammerfest mandag kveld.

Jenter 15-kampen mellom HIF/Stein og Turn endte med Turn-seier. Resultatet ble 2-5 og Turn ledet 1-2 til pause.

--Det var en jevnspilt 1. omgang der begge lagene kom til gode sjanser. Honningsvåg-jentene startet 2. omgangen best, legger høyt press og får tidlig i omgangen ledelsen 1-4. Etter dette var det ti minutt der jentene fra øya viste høy lagmoral. Det ble jobbet for og med hverandre. Serielederne fra Hammerfest, som før denne kampen hadde vunnet alle kampene, hadde ikke erfaring med at de lå under. Det preget hjemmelagets spill og Hammerfest-spillerne mistet litt av motivasjonen, sier Turn-trener Vegard Sannes som vikarierte i Hammerfest for Lennart Karlsen.

Sannes mener Turn skapte spenning i kampen med et selvmål, som faktisk var kampens andre.
--På stillingen 2-4 våknet HIF/Stein og presset Honningsvåg før Turn-jentene avgjorde kampen med en nydelig 2-5 skåring. Jentene viste styrke og samhold, noe som har blitt vektlagt på trening. Turn vinner en herlig kamp, sier Sannes.

Amie Sannes skåret fire av målene, mens Thea S. Kristiansen skåret ett mål.
--Jeg og treneren Lennart Karlsen er stolte av jentene. De tok seg helt ut og vi fikk noen småskader. Det var en flott Honningsvåg-kveld i Hammerfest, sier Vegard Sannes.

Turn-jentene har tre seire i avdelingen og ligger på tredjeplass, bak HIF/Stein og Alta. Neste kamp for Turn i avdelingen er mot AVJU på Honningsvåg stadion mandag 18. juni.