Skodi Rein ble vinner av Årets reinkjøttformidler
Skodi Rein her representert ved John Anders Sara ble tildelt prisen som Årets reinkjøttformidler 2017. Prisen ble delt ut av landbruks- og matminister Jon Georg Dale og leder i NRL, Ellinor Jåma. (Foto: Landbruks- og matdepartementet)

Skodi Rein ble vinner av Årets reinkjøttformidler

Skodi Rein ble hedret med pris.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 08.06.2018 23:30

Skodi Rein ble under Norske Reindriftsamers Landsforbund (NRL) sitt landsmøte i Karasjok på fredag, tildelt prisen som Årets reinkjøttformidler 2017.

-- Skodi Rein får prisen som en anerkjennelse for jobben dem har gjort, sier landbruks- og matminister Jon Georg Dale (FrP) i en pressemelding. 

--At utvikling tar tid er denne virksomheten et eksempel på. Dem har holdt ut og hatt klokketro på egne ideer. Det har vært fundamentet for at dem har lykkes. Jeg håper prisen inspirerer til fortsatt innsats, sier landbruks- og matministeren. 

Markedsutvalget for reinkjøtt deler årlig ut prisen Årets reinkjøttformidler. Formålet er annerkjennelse til enkeltpersoner, institusjoner og bedrifter som gjennom aktiv og gjentatt formidling bidrar til å styrke reinkjøttets omdømme. Prisen ble for første gang delt i 2015. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS