Takket av Erik Langfeldt
Erik Langfeldt takker for talen fra Anne Trine Elde.

Takket av Erik Langfeldt

Nordkapp kommune hedret Erik Langfeldt på et arrangement på fredag.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 08.06.2018 17:44
Sist oppdatert : 08.06.2018 17:59

Helse- og omsorgssjef Anne Trine Elde, overrakte gaver på vegne av Nordkapp kommune. Også rådmannen, ordføreren og kollegaer, takket for samarbeidet da Erik Langfeldt gikk inn i pensjonistenes rekker. 

Fredag ble Langfeldt takket av med kake, kaffe og taler.

Erik Langfeldt kom første gang til Honningsvåg som student i 1978. Han startet som lege i kommunen 1. desember 1981. Han har hatt en rekke ansvarsområde, men først og fremst vært kommuneoverlege. Langfeldt har blitt kjent for oppbyggingen av én av landets beste primærhelsetjenester. 

--Det at man skal ha et desentralisert helsetilbud der pasienter skal slippe å reise langt har vært noe du har ivret for hele tiden, sa helse- og sosialsjef Anne Trine Elde i takketalen. 

!Ordfører Kristina Hansen sa også noen ord til Erik Langfeldt. --Som en del av kommunens lederteam har du mange ganger fått det som du vil uten at jeg helt har skjønt hvordan det skjedde, sa rådmann Raymond Robertsen. 

--Helt opp på regjeringsnivå har du gjort helsetjenesten i Nordkapp kjent. Administrasjonen og politikere har hørt på de råd fagmiljøet har kommet med. Derfor har vi en god tjeneste, sa ordfører Kristina Hansen. 

--Jeg synes det er greit å kjenne et lokalsamfunn og være forpliktet. Hvis jeg skulle reist for 20 år siden ville jeg mistet hele pasient- og befolkningskunnskapen, noe som er mye verdt som lege. Det sa Erik Langfeldt i den korte takketalen. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS