Har utsatt områdeplanen
Det faste utvalg for plansaker var godt besøkt tirsdag 5. juni.

Har utsatt områdeplanen

Ordfører Kristina Hansen håper på et ekstraordinært møte før sommerferien.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 05.06.2018 16:00

Det nye forslaget til områdeplan for Nordkapp-halvøya ble ikke behandlet av det faste utvalget for plansaker på møtet tirsdag morgen. 

Det var Kjell-Valter Sivertsen, gruppeleder for Arbeiderpartiet, som fremmet utsettelsesforslaget, og forslaget ble vedtatt mot én stemme fra SV. 

--Det var medlemsmøtet til Arbeiderpartiet som påla Arbeiderpartiets gruppe i planutvalget å utsette saken til etter medlemsmøtet 7. juni. Torsdag skal medlemsmøtet få orientering fra rådmannen og Multiconsult, sier Kjell Valter Sivertsen til Radio Nordkapp.

--Det var synd vi ikke fikk behandlet saken i dag. Jeg ville fremme forslag om å forkaste det nye forslaget fordi det tar altfor mye hensyn til én aktør, sier Jan Olsen, gruppeleder for SV. 

Raymond Robertsen orienterte om endringene som har blitt foreslått i områdeplanen og at planen må ut på ny høring. 

--Jeg har skjønt at det ikke er behov for en lang utsettelse. Jeg håper vi kan ha et ekstraordinært møte i planutvalget før sommerferien, sa ordfører Kristina Hansen (Ap). 

Det ble også lagt fram et brev fra Scandic under møtet der Rica Eiendom ba om en del avklaringer på det nye forslaget. 

--Jeg håper utsettelsen kan bidra til at de spørsmål Scandic reiser kan bli besvart. Det må ikke gå for lang tid før planen blir vedtatt. Nye utsettelser og usikkerhet skader næringslivet, sa Lars-Helge Jensen, gruppeleder for Høyre. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS