Poengdeling i årets første hjemmekamp for gutter 15
Turns gutter 15 spilte uavgjort mot Hesseng. (Arkivfoto)

Poengdeling i årets første hjemmekamp for gutter 15

Turns sløste med sjansene, ifølge trener Stig Erling Kristiansen.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 04.06.2018 16:00

Lørdag hadde Turns gutter 15 hjemmekamp mot Hesseng. Sluttresultatet ble 2-2. 

Honningsvåg – Hesseng 2-2 (1-1)
Dommer: Samitanan Wannayut
Tilskuere: cirka 50
Mål: 
1-0 14. min. Håvard Sønvinsen
1-1 19. min. Stefan Vian
1-2 58. min. Tebarek Heyle
2-2 71. min. Johannes T. Jenssen

Turns gutter 15 tok lørdag imot Hesseng til sesongens første hjemmekamp på Honningsvåg stadion. Det var vanskelig spilleforhold på grunn av regn og vind. 

Turn startet kampen best og hadde blant annet et stolpeskudd tidlig i kampen, men det var Hesseng som tok ledelsen på et frispark.
--Det var litt mot spillets gang, sier Turn-trener Stig Erling Kristiansen til Radio Nordkapp. 

Turn utlignet fem minutter senere da Stefan Vian skrudde en corner rett i mål. Trykket mot Hesseng fortsatte. I denne perioden fikk Turn også et straffespark som ikke ga skåring. Lagene gikk til pause med 1-1. 

Etter pause var det Hesseng som spilte med vinden i ryggen. Omgangen ble jevnere spillemessig, ifølge Kristiansen. Midt i omgangen tok Hesseng på nytt ledelsen etter litt klabb og babb foran Turn-målet. Etterpå jaget Turn utligning med flere gode sjanser. Ti minutt før slutt kom skåringen. Hesseng-keeperen ga retur på et frispark, og Johannes T. Jenssen var våken frempå og satte ballen i mål. 

--Vi hadde flere gode sjanser på slutten av kampen, uten at vi fikk flere skåringer. Jeg oppsummerer med at dette var de forspilte sjansers kamp, sier Kristiansen. 

Turn ligger omtrent midt på tabellen i avdelingen. Neste oppgave for Turn-guttene er borte mot Nordlys i Karasjok mandag 18. juni. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS