Nå braker det løs
«Sykle i snøstorm» blir en helt spesiell opplevelse for publikum.

Nå braker det løs

Prøvene er i gang på storsatsingen til Hålogaland Teater, en forestilling som har premiere 15. september.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 22.05.2018 23:30

Tirsdag startet prøvene på forestillingen «Sykle i snøstorm».

Dette blir, ifølge Hålogaland Teater, en av de største produksjonene i teatrets historie, og for første gang tas hele teaterbygget pluss havet tas i bruk. 

Publikum vil få en unik opplevelse når det 15. september er premiere på forestillingen «Sykle i snøstorm». Totalt vil rundt 30 aktører være i sving med musikk, bildekunst, teater og dans.

Dette er historien om en sprek, betydningsfull og livsviktig 50-åring: Universitetet i Tromsø – Norges Arktiske Universitet. Samtidig er dette også historien om Nord-Norge. Sammen med Nordnorsk Kunstmuseum, Vokal Nord, skuespillere, dansere og musikere skal publikum ut på en reise gjennom fortid, nåtid og framtid der forskning og kunst møter hverandre.

Dramatiker for forestillingen er Liv Heløe og regien er ved Petter Næss og Un-Magritt Nordseth, som også er koreograf. Idé og konsept er det Inger Buresund og Yngvar Julin som står for og scenograf er Ane Elene Johansen. Musikalsk leder og komponist er Johan Sara jr. Alle de faste skuespillerne ved Hålogaland Teater vil delta i tillegg til en rekke engasjerte skuespillere, musikere og dansere.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS