Norges tøffeste kjendis kåret
Finaledeltakerne i «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». (Skjermdump Dplay)

Norges tøffeste kjendis kåret

Søndag var det finale i «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» på TV Norge.
Riks
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.05.2018 01:19

Søndag kveld ble finalen av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» sendt på TV Norge. Det ble en spennende finale på Nordkapp-platået mellom Marthe Kristoffersen og Håvard Tvedten. 

Det var den tidligere langrennsløperen Marthe Kristoffersen som var best med spørsmål og i nettet. Hun var den som sprettet champagneflaska som vinneren av sesongens «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Hun er den første kvinnen som har vunnet reality-konkurransen. TV Norge har i ni sesonger kåret den «tøffeste kjendisen». 

Marthe forteller at hun har vært med på litt av en reise, der utfordringene har stått i kø.
--Det er en stor fordel å ikke være redd for høyder når man er med i «71 grader nord». Det var i grunnen ingenting jeg var redd for underveis. Nå skal det sies at jeg er lite redd av meg, og jeg hadde faktisk ønsket at det var noe jeg skulle frykte på turen. Rett og slett fordi jeg gjerne ville finne ut hva det kunne være. Det var ingenting jeg ble redd for, sier hun til VG Nett. 

Håndballspilleren Håvard Tvedten ble slått i finalen og ble nummer to. Danseren Nadya Khamitskaya kom seg til Nordkapp-platået, men måtte se finalen fra sidelinjen som nummer tre i konkurransen. 

Serien ble innspilt i 2017. Det var John Arne Riise, Jan Thomas, Abiel Tesfai, Håvard Tvedten, Lars Erik Blokkhus, Karoline Dyhre Breivang, Nadya Khamitskaya, Marthe Kristoffersen, Silje Torp og Carina Dahl som startet konkurransen på Lindesnes. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS