Alf E Jakobsen skal skrive bok
Fra venstre: Alf E Jakobsen mottok gave fra Monica Nilsen, den nyvalgte lederen i regionrådet, og blomster fra daglig leder Bente Olsen Husby under middagen ved Scandic Bryggen onsdag kveld.

Alf E Jakobsen skal skrive bok

Alf E Jakobsen har vært fast inventar i Vest-Finnmark regionråd i en årrekke.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 17.04.2018 17:28
Sist oppdatert : 17.04.2018 22:50

Under møtet til Vest-Finnmark regionråd i Honningsvåg i forrige uke ble Monica Nilsen valgt til ny leder. Alf E Jakobsen tok ikke gjenvalg.

--Jeg har vært med i regionrådet mer eller mindre siden 1999. I oktober neste år er det slutt på min periode som ordfører i Hammerfest. Derfor var det riktig å slippe andre til i regionrådet, sier Alf E Jakobsen til Radio Nordkapp.

--Jeg skal ikke bli noe syvende far i huset i politikken. Når jeg går av skal jeg konsentrere meg om andre ting. Jeg ønsker å skrive bok, ikke om politikk, men om alle de artige historiene og hendelser jeg har vært med på. Det sier Alf E Jakobsen. 

--Det har vært en flott utvikling av regionrådet, fra fire kommuner i starten til åtte i dag. Før måtte vi alle være enige og det ble et supperåd. Nå er det lov for kommuner å være uenige og det blir en helt annen kraft i rådet. Vi kan sette dagsorden, sier Jakobsen.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS