Opplever Honningsvåg som et eventyr
Fra venstre: Eirik Bjerkmo og Magnus Sørdahl.

Opplever Honningsvåg som et eventyr

Bli kjent litt bedre kjent med mennene som jobber i banken i Honningsvåg.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 13.04.2018 17:44

I påvente av at Nadia Leinan og Nina Beate Jensen er på plass i Sparebank1 Nord-Norge i Honningsvåg, er det Eirik Bjerkmo og Magnus Sørdahl kundene treffer. 

Det har vært endringer i staben hos Sparebank1 Nord-Norge. To menn fra Troms er bemanningen i bankavdelingen i Storgata. Begge to kom til Honningsvåg i vinter, og har opplevd en god gammeldags finnmarkvinter. 

Eirik Bjerkmo og Magnus Sørdahl hadde ikke bakgrunn fra bank før oppholdet i Honningsvåg, men begge to er glade i økonomi og investeringer. 

Bjerkmo og Sørdahl hoppet på utfordringen om noen måneder i Honningsvåg på grunn av opplevelsen. Begge to trives i Honningsvåg, selv om de gleder seg til sommermånedene. De blir i Honningsvåg til i august. 

--For meg er Honningsvåg et sted der ting skjer. Det er mye spennende på gang innenfor turisme, fiskeri og andre næringer, sier Magnus Sørdahl til Radio Nordkapp. 

--Honningsvåg har innfridd på godt og vondt. Det har vært en lang vinter med mye snø, men det er hjertelige folk her som tar vare på deg, sier Eirik Bjerkmo. 


Annonse:
http://www.radionordkapp.no
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS