Arctic Travel Service har fått ruteløyve til Nordkapp-platået
Bengt Agnar Hansen Seljebu, daglig leder i Arctic Travel Service.

Arctic Travel Service har fått ruteløyve til Nordkapp-platået

Arctic Travel Service har fått løyve for drift av kommersiell bussrute i Nordkapp.
Samferdsel
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.04.2018 13:22

Bengt Agnar Hansen Seljebu, daglig leder i Arctic Travel Service, er glad for selskapet har fått ruteløyve for Honningsvåg-Nordkapp-platået- Honningsvåg. 

--Vi har muligheter til å tjene gode penger på dette. Plassen tjener penger når vi tjener penger. Vi er veldig glade for ruteløyvet, sier Bengt Agnar Hansen Seljebu til Radio Nordkapp. 

Foreløpig har Arctic Travel Service lagt inn én avgang på vintertid, men det er åpent for flere avganger på lavsesongen. 

Hansen Seljebu håper kommunen legger til rette for tomt slik at Arctic Travel Service får et bygg for blant annet vedlikehold av busser. 

Hansen Seljebu forteller at Arctic Travel Service skal kjøre ned til Skarsvåg og stoppe i Skipfjorden på turer til Nordkapp-platået. 

--Slik jeg ser det er det flere og flere turister som skal til Nordkapp-platået. Det er plass til flere aktører i dette markedet, sier Hansen Seljebu. 

Arctic Travel Service har, ifølge Hansen Seljebu, to busser og leier inn materiell etter behov. Selskapet kommer til å ansatte én eller to sjåfører fast på grunn av turene til Nordkapp-platået. 

Arctic Travel Service har ikke fått enerett på strekningen, ifølge ett av vilkårene i løyvet. 


Annonse:
http://www.radionordkapp.no
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS