Vil videreutvikle Nordkappfestivalen
Nordkappmarsjen 2017.

Vil videreutvikle Nordkappfestivalen

Arbeidet med Nordkappfestivalen 2018 er i gang.
Nordkappfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 28.03.2018 17:33

Jørgen Kaasen Engen planlegger Nordkappfestivalen, en festival som i år blir arrangert i perioden lørdag 9. juni til søndag 18. juni.

--Jeg har 20 prosent stilling og det er kun noen måneder igjen til festivalstarten. Det er ikke noe nytt vi klarer å få til i år. Foreninger som har arrangement de vil ha med i festivalprogrammet må ta kontakt med kommunen, sier prosjektleder Jørgen Kaasen Engen til Radio Nordkapp.

For første gang på ni år skal ikke fotballgruppa koordinere festivalen. Nå går den tilbake til kommunen som eier festivalen. 

--Jeg vet hvor mye jobb det er med å lage en festival. Det er en enorm innsats fotballgruppa har lagd ned på dugnad. Formannskapet ønsker å videreutvikle Nordkappfestivalen og vi har fått støtte fra Om Kapp til en forstudie. Jeg håper vi kan søke om ekstern finansiering hele året til blant annet arrangement for barn og unge, sier kulturkonsulent Edelh Ingebrigtsen.

--Det har kommet tilbakemeldinger om at festivalen er for lang. Skal vi korte festivalen ned blir det problem med å få lokale til alle konsertene, men denne debatten må vi ta neste år, sier Ingebrigtsen.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS