E69: Hønsa 1. kolonne kl. 19
Skarvbergvika på E69. (Foto: tatt av Statens vegvesens skredspesialist Trond Jøran Nilsen)

E69: Hønsa 1. kolonne kl. 19

Første kolonne mandag 19. mars klokken 19 fra Hønsa og Veidnes. Kamøyværveien åpner ikke mandag.
E69
Raymond Elde
Publisert : 19.03.2018 19:35
Sist oppdatert : 19.03.2018 19:39

mandag klokken 18:00
Det blir ikke åpning av Kamøyværveien mandag. Vegvesenet forsetter med skredbefaring tirsdag hvis været tillater det, skriver kommune på Facebook.

Mandag kveld pågikk fortsatt opprydningsarbeidet på E69 Skarvbertunnelen til Nordkapptunnelen. Kolonnekjøring  fra mandag kveld kl.19.

mandag kl. 14:00
Noen av strekningene på E69 og de andre vegene i Nordkapp som har vært stengt siden fredag, er nå åpnet. Statens vegvesen jobber for at de øvrige kan åpnes i løpet av dagen, melder vegvesenet på nett

Helikopter er tatt i bruk for å trygge de rasutsatte partiene på E6. Slik testes snømassene, og potensielle skred kan løses ut med trykkbølger fra en Daisybell-klokke.!Skarvbergtunnelen. (Foto: Trond Jøran Nilsen)

--Arbeidet pågår på E69 på strekningen mellom Hønsa og Repvåg. Seinere i dag planlegger vi å ta helikopteret i bruk ved Skipsfjordhøgda nord for Honningsvåg, sier Kurt Mørk Eriksen, prosjektleder for Statens vegvesen i Finnmark. 

--Våre skredeksperter vurdere situasjonen fortløpende, og vi vil åpne vegene så snart det er mulig og forsvarlig. Været er noe bedre enn forventet, og vi tar sikte på at alle vegene kan åpnes i løpet av dagen, sier Eriksen.

Fylkesveg 173 mellom Honningsvåg og Nordvågen er nå åpen, mens det er kolonnekjøring mellom Skarsvåg og Gjesvær. På E69 er åpen mellom Nordkapptunnelen og Honningsvågtunnelen.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS