Skal arrangere bootcamp i Nord-Norge
Fiskeriminister Per Sandberg støtter bootcamp økonomisk. (Foto. Regjeringen.no)

Skal arrangere bootcamp i Nord-Norge

Det blir bootcamp en eller annen plass i Nord-Norge. Der skal studenter bryne seg på utfordringer for sjømatnæringen.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 21.02.2018 23:30

Nærings- og fiskeridepartementet gir 1,5 millioner kroner til tre bootcamper. Én av campene blir arrangert i Nord-Norge. 

Det er ikke bestemt hvor bootcampen i Nord-Norge blir arrangert. Det er Sett Sjøbein som har det praktiske ansvaret for arrangementene. 

Det blir også bootcamper i Midt-Norge og Vestlandet.

På bootcampene skal studenter fra norske universiteter og høgskoler møtes for å bryne seg på aktuelle problemstillinger i sjømatnæringen.

--Vi trenger flere kloke hoder og flinke hender til å forme fremtidens sjømatnæring. Med disse bootcampene ønsker vi å utfordre morgendagens eksperter, ledere og de som forhåpentligvis velger sin karriere i sjømatnæringen til å bidra med ideer til hva som kan være fremtidens løsninger i sektoren, sier fiskeriminister Per Sandberg (Frp) i en pressemelding. 

Bootcamp er opprinnelig militærtrening fra amerikanske rekruttskoler, ifølge Regjeringen.no. Nærings- og fiskeridepartementet gir nå støtte til tre student-bootcamper. Her får til sammen 60 masterstudenter fra ulike studieretninger ved norske universiteter og høyskoler bryne seg på aktuelle problemstillinger i sjømatnæringen.






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS