Hans Arvid Hansen blir pensjonist til sommeren
Hans Arvid Hansen skal være rektor i vel fire måneder til før han blir pensjonist. (Arkivfoto)

Hans Arvid Hansen blir pensjonist til sommeren

Nordkapp kommune har utlyst rektorstillingen ved Honningsvåg skole.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 19.02.2018 09:27
Sist oppdatert : 19.02.2018 09:30

1.juli går Hans Arvid Hansen av som rektor ved Honningsvåg skole. Han blir pensjonist. 

--Jeg får nok å gjøre som pensjonist, men har tenkt lite på det ettersom det er en hektisk periode for tiden, sier Hans Arvid Hansen til Radio Nordkapp. 

Hansen har to perioder som rektor ved Honningsvåg skole. Første periode før han ble ordfører fra 1987 til 1992. Siste periode startet i 2013, og 1. juli 2018 må en ny rektor være på plass i Honningsvåg. 

--Rektor stillingen er veldig spennende. En rektor har kontakt med elever, personalet og foreldregruppa. Jeg har stortrivdes som rektor i Honningsvåg, sier Hansen. 

Stillingen utlyst 
Nordkapp kommune har lyst ut rektorstillingen ved Honningsvåg skole. Kommunen krever godkjent relevant faglig og pedagogisk utdanning fra høgskole eller universitet. Ledererfaring og rektorutdanning er ønskelig. 

Rektoren har ansvaret for skolens personal, pedagogiske, økonomiske, og administrative utvikling. Rektoren skal motivere, veilede og følge opp personalet for å styrke deres arbeid i å utvikle elevenes ferdigheter, kunnskap og holdninger i tråd med sentrale og lokale mål. 

Søknadsfristen er satt til 1. mars. 

--Jeg håper kommunen får søkere. Honningsvåg skole er én av de største virksomhetene med 320 elever. Det er en veldig spennende jobb, men personer som ønsker å være rektor i Honningsvåg må ha lyst og pågangsmot, sier Hansen som mener det er viktig å få på plass en god administrasjon ved Honningsvåg skole fra 1. juli 2018. 


Annonse:
http://www.kystmuseene.no/kamoeyvaer.6167680-329337.html
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS