Honningsvåg Musikkforening markerer 120-årsjubileet
Honningsvåg Musikkforening har 120-årsjubileum på lørdag.

Honningsvåg Musikkforening markerer 120-årsjubileet

Gratulerer med dagen, litt på forhånd, Honningsvåg Musikkforening og takk for alle opplevelsene!
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 15.02.2018 13:38
Sist oppdatert : 15.02.2018 14:40

Den 17. februar har Honningsvåg Musikkforening bursdag, en bursdag korpset skal feire på et privat arrangement hos Corner. 

På lørdag er det nøyaktig 120 år siden Honningsvåg Musikkforening ble stiftet, en viktig forening i lokalsamfunnet siden 1898. Bjørn Nordang, formann i Honningsvåg Musikkforening, forteller at det blir en tradisjonell fest der medlemmene og medhjelpere er invitert. Honningsvåg Musikkforening har også sendt ut invitasjoner til tidligere dirigenter og andre tidligere korpsmedlem som har gjort en særlig innsats for korpset. Én av gjestene som har takket ja til invitasjonen er Bjørner Christensen. Han overtok som dirigent etter Aksel S. Mauno i 1976/1977. 

--Det er blir spesielt å feire bursdag nøyaktig på 120-årsdagen, sier Bjørn Nordang til Radio Nordkapp. 

Konsert og stevne 
Selv om lørdagens jubileumsfest er for inviterte skal Honningsvåg Musikkforening arrangere jubileet sammen med befolkningen. 7. april blir det jubileumskonsert i Honningsvåg, en konsert med mange av numrene musikkforeninga har spilt over lang tid. Det blir presentasjon fra tidligere konserter og noe nytt, ifølge Nordang. 

Den første helgen under Nordkappfestivalen, 8. til 10. juni, kommer korpsene i Finnmark til Honningsvåg på stevne. Bjørn Nordang forteller at Honningsvåg Musikkforening gleder seg til å få musikkvenner på besøk, og han sier befolkningen vil merke stevnet i juni måned. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS