Finnmark AUF ønsker en streng og human politikk
Finnmark AUF vil ha en streng og human innvandringspolitikk på Stortinget. (Illustrasjonsfoto)

Finnmark AUF ønsker en streng og human politikk

Thomas Grønnli Pettersen vil ha human inn igjen i de politiske debattene om innvandring.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 07.02.2018 23:30

En streng og human innvandringspolitikk er det vi i Arbeiderpartiet skal stå for. I det siste så har man lagt seg på ei linje der human er utelukket, ifølge Thomas Grønnli Pettersen, internasjonalt ansvarlig i Finnmark AUF. 

--Det kan dessverre hverken jeg, eller andre medlemmer jeg prater med, stå inne for. Om man ikke skal være human så er det ikke mye som skiller oss fra dem som jeg, og mange andre, trodde skulle være våre politiske motstandere, har Thomas Grønnli Pettersen skrevet i et leserinnlegg. 

Finnmark AUF mener Norge skal være et land som tar imot folk som trenger asyl. Disse menneskene flykter fra krig og terror. Så virker det som noen tror man kan hjelpe alle der de er. Det er en fin tanke, at man bare trenger å sende nødhjelp til de landene der det er krig. Problemet er jo at de som flykter fra disse landene har krig rett utenfor døren sin. De risikerer å dø hver eneste dag. 

--Da mener jeg at de må få beskyttelse til krigen er over, og at vi deretter kan hjelpe dem å bygge opp landet sitt, har Grønnli Pettersen skrevet i leserinnlegget som ligger på Pressemelding i Radio Nordkapps portal


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS