Vil ha inn lokale aktører på Nordkapp
Hans Paul Hansen vil ha et fond med penger for forvaltning av Nordkapp-halvøya. (Illustrasjonsfoto)

Vil ha inn lokale aktører på Nordkapp

Scandic har vært ganske stille i mediene i debatten om områdereguleringen av Nordkapp-halvøya, men nå snakker Hans Paul Hansen på vegne av Scandic-konsernet.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 02.02.2018 17:44

Scandic ønsker et Nordkapp-fond der inntektene går til forvaltning av Nordkapp-halvøya. 

--Det vil være negativt for Nordkapp-opplevelsen hvis det blir flere bygninger og parkeringsplasser på platået, sier Hans Paul Hansen i Scandic på Magerøya til Radio Nordkapp. 

Planutvalget og administrasjonen foreslår å etablere en ny parkeringsplass og servicebygg øst for E69 slik at Nordkapphallens monopol blir brutt. 

--For å sikre mangfold på Nordkapp kan vi tilby areal inne i hallen der lokalt næringsliv kan drive virksomhet. Det som er viktig er å beholde dagens betalingsvilje. Mange som besøker Nordkapp betaler avgiften som en del av en pakketur og merker ikke bommen på Nordkapp, sier Hansen. 

--I dag er det ingen problem for friluftsfolket som kommer gående til Nordkapp, å slippe gratis inn. Det sier Hans Paul Hansen. 

--Det å opprette et Nordkapp-fond der inntektene blant annet skal gå til å forvalte Nordkapp-halvøya er noe vi har tatt opp flere ganger, sier Hansen. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS