Fra Byggmakker til Montér i Nordkapp og Hammerfest
Lars Petter Grandahl, Martin Martinsen og Roger Bloch, er tre av personene på bildet. (Foto: Optimera)

Fra Byggmakker til Montér i Nordkapp og Hammerfest

Endringer for Martinsen Bygg AS og Bloch Bygg og Materialhandel AS.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 01.02.2018 13:40
Sist oppdatert : 01.02.2018 13:44

Byggmakker Nordkapp og Byggmakker Bloch i Hammerfest melder overgang til Montér. Byggevarehusene skifter profil allerede 5. februar og er nå i full sving med forberedelsene til overgangen. 

Martin Martinsen, daglig leder i Martinsen Bygg AS, overtok driften av Byggmakker Nordkapp i starten av 2017 og kjøpte varelageret til Nordkapp Byggservice. Han har seks fulltidsansatte fordelt på innebutikk (400 m²) og utebutikk (1200 m²). I fjor omsatte selskapet for 15 millioner kroner. 

--Jeg er veldig fornøyd med beslutningen om å melde overgang til Montér. Montér-kjeden har gode konsepter som vil gjøre oss enda bedre, forteller Martinsen.    

Økt konkurransekraft
Bloch Bygg og Materialhandel AS i Hammerfest drives i dag av Roger Bloch. Byggevarehuset har 16 heltidsansatte og omsatte for 55 millioner i 2017.  

Både Martinsen og Bloch tok valget om å bytte kjede basert på en totalvurdering hvor Montér kom best ut. Montér sine konsepter mot proff og forbruker blir trukket frem som avgjørende for valg av ny kjede. 

Roger Bloch er svært tilfreds med avtalen som han mener styrker konkurransekraften lokalt, øker attraktiviteten for kundene, og forsterker byggevarehuset sin posisjon i Hammerfest.

--Montér har det beste totalkonseptet for forbruker og proff. Jeg tror overgangen til Montér vil styrke vår posisjon ytterligere og gjøre oss bedre rigget for fremtiden. De innehar den kompetansen vi trenger for å løfte selskapet videre. Dette vil komme både ansatte og kunder til gode, forteller Bloch.  

Godt fotfeste i nord 
Montér er en del Optimera, og er Norges største byggevarekjede. Den siste tiden har Optimera fått et solid fotfeste i nord med oppkjøpet av Per Strand Gruppen og flere nye forhandlere har meldt overgang til kjeden. 

--Det er gledelig at vi får en enda bredere distribusjon i nord. Forståelse av det lokale markedet er viktig for å lykkes, så vi er takknemlige for at vi nå får med nye kunnskapsrike og dyktige medarbeidere med på laget. Det sier Lars Petter Grandahl, direktør for Optimera Handel.

(Pressemelding fra Optimera)


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS